Personlig trener

Med en personlig trener vil du ta treningen din til nye høyder. Du vil kunne presse deg mer og lære deg korrekt teknikk. Hva du ønsker å fokusere på tar du opp med treneren din som setter opp treningsøkten deretter.

Bergen Fitness er et nytt treningssenter i Sandviken, Bergen. Senteret drives av oss; Janne og Fredrik. Gjennom faglig kompetanse, treningsglede og personlig erfaring kan vi hjelpe deg med å nå dine mål.

Hos oss kan du trene fra tidlig om morgenen til sent om kvelden. Du kan følge din egen plan eller be oss om veiledning til å nå dine mål. Det kan være vektnedgang, bli sterkere, delta i konkurranse eller bare komme i god form.

Velkommen inn på prøvetime - ring oss på 47608848 eller sende en mail til post@bergenfitness.no for å avtale tidspunkt.

Fredrik

Fredrik har sin faglige bakgrunn som Idrettspedagog fra Høyskolen i Bergen Personlig Trener fra Norges Idrettshøyskole og en rekke andre kurs som Olympiatoppens basistrenerkurs og internasjonal kettlebell sertifisering samt trenerkurs i flere idretter. Fredrik kommer fra jobben som Treningsansvarlig ved Sissels Trening og Trivsel i Fyllingsdalen. Han har også jobbet for flere ulike kommunale tilbud i Bergen, blant annet med mennesker under rusrehabilitering og ungdom med overvektsproblemer.

De siste årene har Fredrik selv deltatt i Athletic Fitness-konkurranser i tillegg til å coache andre utøvere i klassene Bikini Fitness, Body Fitness og Athletic Fitness.

Les mer om Fredrik

Janne

Janne har en variert bakgrunn som eliteutøver i kunstløp, utdannelse som profesjonell danser fra London og hun er Personlig Trener fra Norges Idrettshøyskole. Tidligere har hun jobbet både som trener i kunstløp, dansepedagog, pilatesinstruktør og personlig trener. Gjennom årene har Janne vært innom de fleste former for trening og har derfor både faglig og praktisk erfaring med både kondisjonstrening og ulike former for styrketrening.

De siste årene har Janne også hatt en vellykket satsning som Bodyfitness-utøver som blant annet har resultert i tre gull i Norgesmesterskap, ett sølv i Nordisk mesterskap og i tillegg gode resultater internasjonalt. Janne satser videre som bodyfitnessutøver samtidig som hun ønsker å hjelpe andre til å nå sine målsetninger.

Les mer om Janne

Øyvind

Øyvind har vært aktiv hele livet med stor lidenskap for trening og fysisk aktivitet. I årenes løp har han tilegnet seg bred erfaring som personlig trener i kjeder som Elixia og Aktiv365. Han har også fungert som Crossfit-instruktør og basistrener.

Bakgrunn fra ulike idretter som fotball, håndball, friidrett/sprint og crossfit har gitt Øyvind en solid plattform for å skreddersy trening for den enkeltes behov. Den faglige tyngden innebærer blant annet en bachelor i idrett fra Høgskolen i Bergen, pt-utdannelse fra Akademiet for Personlig Trening og HiB, samt sertifiseringer innen crossfit, trx og kettlebells.

Les mer om Øyvind

coaching

Coaching

Om du ønsker å nå målene dine er det fokus på hele pakken som gjelder! Ikke bare målrettet trening, men også tilpasset kosthold og en kontinuerlig oppfølging på delmål underveis. Med en coach får du hjelp til dette.

Mer om coaching

Bilder av senteret