Foto: Fredrik

Fredrik

Fredrik har sin faglige bakgrunn som idrettspedagog fra Høyskolen i Bergen, personlig Trener fra Norges Idrettshøyskole og en rekke andre kurs som olympiatoppens basistrenerkurs og internasjonal kettlebell, sertifisering samt trenerkurs i flere idretter.

Fredrik kommer fra jobben som treningsansvarlig ved Sissels Trening og Trivsel i Fyllingsdalen. Han har også jobbet for flere ulike kommunale tilbud i Bergen, blant annet med mennesker under rusrehabilitering og ungdom med overvektsproblemer.

De siste årene har Fredrik selv deltatt i Athletic Fitness-konkurranser i tillegg til å coache andre utøvere i klassene Bikini Fitness, Body Fitness og Athletic Fitness.

”Jeg har en lidenskap for alle former for fysisk aktivitet og kampen mot livsstilssykdommer i samfunnet. Det å hjelpe andre til å nå sine mål eller å finne gleden i fysisk aktivitet er årsaken til at jeg har valgt å jobbe med dette fulltid. Det er også grunnen til at jeg holder meg oppdatert på nyere forskning innenfor trening og ernæring, for å kunne gi god veiledning til ulike mennesker med ulike behov”

Fredrik

Dette sier Janne om Fredrik:

Fredrik har en genuin interesse for trening, kosthold og helse. Han er oppriktig opptatt av hva som fungerer for deg og holder seg konstant oppdatert på nyere forskning og tilpasser treningsmetoder og planer deretter. Dette er noe som i mine øyne kun de beste trenerne gjør, evnen og interessen til å hele tiden være oppdatert og tilpasningsdyktig.

Det er tydelig bare ved å se på Fredrik at han vet hva han snakker om. Men han er også utrolig hyggelig, empatisk, energisk, blid og interessert i deg og dine målsetninger.