Foto: Janne

Janne

Janne har en variert bakgrunn som eliteutøver i kunstløp, utdannelse som profesjonell danser fra London og hun er Personlig Trener fra Norges Idrettshøyskole. Tidligere har hun jobbet både som trener i kunstløp, dansepedagog, pilatesinstruktør og personlig trener.

Gjennom årene har Janne vært innom de fleste former for trening og har derfor både faglig og praktisk erfaring med både kondisjonstrening og ulike former for styrketrening.

De siste årene har Janne også hatt en vellykket satsning som Bodyfitness-utøver som blant annet har resultert i tre gull i Norgesmesterskap, ett sølv i Nordisk mesterskap og i tillegg gode resultater internasjonalt. Janne satser videre som bodyfitnessutøver samtidig som hun ønsker å hjelpe andre til å nå sine målsetninger.

”Jeg vet fra personlig erfaring og relevant utdanning, hva som skal til for å nå fysiske prestasjonsmål. Å jobbe mot et mål er noe av det mest motiverende som finnes. Men å kunne balansere et slikt fokus med jobb, familie og alt det sosiale kan være utfordrende. Som bodyfitnessutøver og mamma er dette en av de tingene jeg brenner for. Å finne balansen mellom å prioritere seg selv uten å føle at man ofrer de andre viktige delene av livet.”

Janne

Dette sier Fredrik om Janne:

Janne har en allsidig treningsbakgrunn med bred erfaring fra kunstløp og dans til langdistanse løping og ikke minst styrketrening. Med sin omtenksomme natur og positive tilstedeværelse bruker hun sin treningserfaring og utdannelse til å sørge at DU oppnår det du ønsker med treningen. Hun er ekstremt strukturert og unnskyldninger om tidsklemmer finnes ikke i hennes vokabular som norgesmester i bodyfitness, 2 barnsmor, fulltidsarbeider innen data-og analysearbeid og deltid som personlig trener og eier av Bergen fitness. Med sin “get shit done” holdning har jeg lært mye av Janne om hva jeg må gjøre av prioriteringer for at jeg skal lykkes med mine målsetninger.

Mer om Janne: